Publicitat, Disseny Gràfic i Edició Español   
Internet es una eina publicitària molt potent y amb unes despeses molt baixes si les comparem amb la publicitat a través d'altres mitjans com la radio, televisió, premsa, revistes, etc.
Gabinet de Comunicació visual
Disseny Gràfic Disseny Gràfic
Fotografía Fotografía
Disseny Web Disseny Web
Impresió y Edició Impresió y Edició
Il·lustració Il·lustració
Restauració d'art Restauració d'art
El clic del client El clic del client

Demani ara el seu pressupost sense compromís
Area Client

Contrasenya

LaboratorioPortals:
- Artistes de la Terra
- Empreses Catalunya
- Artesans
- Art en Venda

 

Nosotros Nosaltres   Nosotros Projectes   Nosotros Contactar   Nosotros Els Nostres Clients   Nosotros Mapa  
Accediu el nou web adaptable de graficman on podeu veure tant els últims treballs del gabinet, com un concepte nou de web, un espai de treball i exposició.
Disseny pagines web
Inici > Disseny Web
Disseny Web Últims Treballs
[ Programació web php ] [ Allotjament de webs ] [ Promoció i Posicionamient ] [ Laboratori de proves ]

Internet es una Eina publicitària molt potent i amb unes despeses molt baixes si les comparem amb la publicitat a través d'altres mitjans com la radio, televisió, premsa, revistes, etc.

El nostre objectiu és crear webs amb un disseny atractiu i la vegada útil. Volem que el visitant es senti a gust i trobi el que busca d'una forma ràpida i eficaç.

Creem webs dinàmiques que faciliten la actualització de dades constant i una estreta comunicació entre el client i la empresa fet que a curt plaç agraeixen els nostres clients.

Dissenyem webs per que siguin trobades en els buscadors, principalment google, yahoo, msn... Això suposa un gran estalvi en campanyes publicitàries per al client. El fet que creem webs dinàmiques suposa que la web esta en continua promoció sense cap cost addicional.

Així mateix també s'ha de tenir en compte que una web no ha d'ésser només un lloc de contacte entre empreses y clients, també pot suposar una eina interna molt eficaç per la empresa. Per exemple, creem eines de gestió dels productes de la empresa, crear fitxes, canviar preus, etc; Aquest fet suposa que en alguns casos es pugui prescindir d'un programa de gestió intern de la empresa i pugui realitzar totes les operacions a través d'internet.

A Graficman disposem de servidors dedicats propis com un valor afegit per als nostres clients. Això suposa una major tranquil·litat i eficàcia per al client ja que no ha de tractar amb diferents proveïdors. Ens encarreguem de registrar els dominis, crear comptes de correu, realitzem copies de seguretat diàries de totes les dades, etc; Només així podem oferir un servei global de qualitat i confiança.Més informació:

- Programació web php
- Allotjament de webs
- Promoció i Posicionamient
- Laboratori de proves


Gabinet de comunicació visual sl
C/ San Mer,91- local 3 - 17820 Banyoles (Girona)
tel: 972 57 60 51 - fax: 972 58 17 98
www.graficman.com © 2003-2006
Informació legal